吉林考研英语试题及答案

更新时间:2025-12-12 13:43:57
最佳答案

在吉林考研英语的备考过程中,掌握试题及答案的分析至关重要。以下是一份原创的吉林考研英语试题及答案解析:

试题一:

题目:阅读以下短文,回答问题。

短文:

With the rapid development of technology, the internet has become an indispensable part of our lives. It brings us convenience and connects us with people all over the world. However, along with the convenience, the internet also brings about many problems. One of the most serious problems is information overload. Many people feel overwhelmed by the vast amount of information available on the internet.

问题:What is one of the serious problems caused by the internet?

答案:One of the serious problems caused by the internet is information overload.

解析:通过阅读短文,我们可以发现信息过载是互联网带来的一个严重问题。

试题二:

题目:根据以下对话,选择正确的答案。

A: How do you like your new job?
B: I think it's quite challenging, but also very rewarding.

问题:What does B think about his new job?

答案:B thinks his new job is both challenging and rewarding.

解析:从对话中我们可以看出,B认为他的新工作既有挑战性,也有回报。

试题三:

题目:完成以下句子。

The weather is so nice that we _______ go for a walk in the park.

答案:we should.

解析:根据句意,这里应该使用“should”表示建议。

考研刷题通——你的考研刷题小助手,涵盖政治、英语、数学等全部考研科目,助你高效备考,轻松应对考试!【考研刷题通】小程序,让你随时随地刷题,查漏补缺,提高成绩!快来加入我们,一起备战考研!

相关推荐
CopyRight © 2020-2025 上岸笔记网-考研资料综合分享网站 |网站地图|最新文章 All rights reserved. 桂ICP备2024047550号-14 站务邮箱:newmikke@163.com

页面耗时0.0059秒, 内存占用296.13 KB, 访问数据库12次