英语一考研真相答案

更新时间:2025-12-09 06:26:13
最佳答案

在英语一考研真题中,正确答案往往隐藏于细节之中。以下是一段模拟的真题及答案分析:

真题:The rapid development of technology has brought about many changes in our daily lives. For example, smartphones have become an indispensable part of our lives, enabling us to stay connected with others at all times. However, this convenience has also raised concerns about the negative impact of technology on our health and social relationships.

答案解析:本题考查对科技发展影响的理解。正确答案应强调科技的双面性。正确答案可能是:“The rapid development of technology indeed brings both benefits and challenges. While smartphones offer convenience and connectivity, excessive use may lead to health issues and social isolation. Therefore, it is crucial to find a balance between utilizing technology and maintaining a healthy lifestyle and social interactions.”

【考研刷题通】微信小程序,提供全面的考研刷题服务,包括政治、英语、数学等全部考研科目,助你高效备考,轻松应对考研挑战!📚💪【考研刷题通】,你的考研利器!

相关推荐
CopyRight © 2020-2025 上岸笔记网-考研资料综合分享网站 |网站地图|最新文章 All rights reserved. 桂ICP备2024047550号-14 站务邮箱:newmikke@163.com

页面耗时0.0055秒, 内存占用295.48 KB, 访问数据库11次